Новини, якi надихають!
Пiдтримати
Звяжіться з нами

Економіка

Магазин українських натуральних солодощів Bob Snail відкрився у Варшаві

Опубліковано

У столиці Польщі відкрився перший фірмовий магазин натуральних українських солодощів Bob Snail.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці бренду.

Фірмова крамниця розташовується за адресою вул. Волоска, 12 / Wołoska, 12 у торговельному центрі Westfield Mokotów.

«Ви знайдете тут найбільший асортимент смаколиків – від фруктових ролів до шоколадних цукерок і смузі», – повідомляють на сторінці магазину.

У коментарях цю новину зустріли радісно – називають крамницю раєм для дітей, закликають відкривати фірмові магазини в інших польських містах.

Читайте такожЯ шукаю сировину на… смітниках. Айтівець перетворює старі меблі на музичні інструменти і заробляє на цьому

Натуральні солодощі вінницького бренду Bob Snail виготовляються із 2016 року за спеціальною запатентованою рецептурою із фруктів без використання цукру, глютену, барвників та консервантів.

Фруктовий мармелад від Bob Snail виробляється із натурального желеутворювального агента – агару. Відтак ці солодощі не містять також інгредієнтів тваринного походження (желатину) і підходять теж для веганів. Завдяки поєднанню смаку і користі цукерки стали популярними не лише в Україні, але і за кордоном.

Нагадаємо, український паб «Білий налив» вийшов на ринок Польщі.

Також ми розповідали, що українська компанія Makeup відкрила салон краси у Варшаві.

Фото: facebook.com/SlimakBobPL.

Економіка

В ПриватБанку зʼявилася система персональних знижок та кешбеків: деталі

Опубліковано

У травні понад 18,5 мільйонів клієнтів ПриватБанку отримають пропозиції про вигідні покупки, персональні знижки і кешбеки від провідних українських брендів та компаній у новій програмі лояльності “Привіт”.

Про це повідомляє Forbes.

Програма лояльності “Привіт” тепер доступна в кожному Приват24. Клієнти банку отримають пропозиції щодо вигідних покупок, персоналізованих знижок і кешбеків від провідних українських брендів та компаній.

За словами члена правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитра Мусієнка, “Привіт” є першою на банківському ринку інтелектуальною персоналізованою програмою лояльності, розробленою командою банку. Вона призначена для того, щоб клієнти могли скористатися найбільш цікавими, “найкращими” пропозиціями від різних брендів, на відміну від поширених на ринку стандартних програм кешбеків.

Для роботи програми ПриватБанк укладає партнерські угоди з торговельними мережами, сервісними компаніями, кав’ярнями. Ідеться як про малий бізнес, так і про великі мережі.

Читати також: Українські розробники працюють над грою-симулятором ходіння по ЧАЕС

Штучний інтелект в програмі

Робота ШІ може виглядати так: клієнт регулярно заправляється в певній мережі АЗС, тож програма пропонуватиме йому кешбек саме в цій компанії.

Тобто “Привіт” заснована на інтелектуальних алгоритмах, ШI та аналізу споживчої поведінки клієнта. В банку припускають, що програма стане технологічним проривом на українському банківському ринку та допоможе н зробити обслуговування клієнтів насправді персональним.

Пропозиції зі знижками та кешбеками від партнерів програми лояльності можна знайти в меню “Привіт” мобільного застосунку або веб-версії Приват24. Перелік доступних покупок від постійних та нових партнерів програми оновлюється щодня. Пропозиції вигідних покупок діють від декількох днів до місяця.

Для заощадження коштів досить активувати пропозицію в програмі “Привіт” та одразу отримувати кешбеки та робити покупки зі знижками. Кількість активованих пропозицій не обмежена.

Нагадаємо, що Міністерство оборони опублікувало повний перелік курсів професійної військової освіти.

Також ми повідомляли, що в Києві почали встановлювати громадські мініпростори з вуличними меблями та зеленню.

Читати далі

Економіка

Корейська компанія Hyundai профінансує будівництво нових енергоблоків АЕС в Україні

Опубліковано

Національна акціонерна енергогенеруюча компанія “Енергоатом” та корейська компанія Hyundai Engineering and Construction Co., Ltd. (HDEC) уклали угоду про співпрацю у проєктуванні, будівництві та введенні в експлуатацію нових енергоблоків атомних електростанцій в Україні.

Відповідні домовленості підписали в.о. голови правління АТ НАЕК “Енергоатом” Петро Котін та виконавчий віцепрезидент та операційний директор Hyundai Engineering and Construction Йон Чхве.

Про угоду

Угода передбачає сприяння корейських партнерів у розвитку виробничих потужностей для локалізації виробництва обладнання в Україні.

Міністр енергетики Герман Галущенко відзначив, що досягнуті домовленості важливі у процесі будівництва нових енергоблоків на Хмельницькій АЕС, зокрема за технологією АР1000.

Читати також: Українські розробники працюють над грою-симулятором ходіння по ЧАЕС

Посол Республіки Корея в Україні Хьон Те Кім підкреслив, що уряд Кореї працює над допомогою українському енергосектору, зокрема Харкову. Наприкінці минулого року українській стороні було передано 60 дизель-генераторів, цього року планується ще 200. Крім того, Корея збільшуватиме підтримку української енергетики через міжнародні організації.

Він додав, що підписання меморандуму між “Енергоатомом” та Hyundai сприятиме розвитку україно-корейської співпраці в атомній галузі, зокрема обміну досвідом у сфері ядерних технологій.

Раніше було повідомлено, що меморандум про співпрацю між компаніями було розроблено відповідно до домовленостей, закріплених у листі про наміри, який було підписано наприкінці листопада 2023 року.

Нагадаємо про посвідчення ветерана в Дії: як взяти участь в тестуванні в бета-версії.

Фото: Hyundai

Читати далі

Економіка

Prometheus та robota.ua створили сервіс для зручного пошуку роботи

Опубліковано

Prometheus та Robota.ua об’єднали зусилля для запуску проєкту, спрямованого на допомогу користувачам у пошуку роботи. На платформі Robota.ua будуть пропонуватися тематичні курси для тих, хто шукає роботу, що допоможе їм отримати необхідні навички або підвищити кваліфікацію, щоб здобути бажану посаду.

Про це повідомляє Prometheus.

Про проєкт

Мета проєкту – підвищити якість освіти та рівень працевлаштування в Україні, пояснюють представники команди.

Було відібрано понад 100 курсів, які допоможуть у покращенні навичок. Крім цього, користувачі матимуть можливість переглянути, де саме ці навички в даний момент потрібні на ринку праці. У подальшому команда також планує надавати більш індивідуалізовані рекомендації для користувачів.

Епати проєкту:

  • Перший етап проєкту – спільна підтримка користувачів між платформами;
  • Другий етап проєкту – глибока взаємна інтеграція даних між платформами.

Читати також: «Книжковий Арсенал» оголосив програму й запустив продаж онлайн-квитків

Prometheus

Prometheus – найбільша освітня платформа в Україні, яка надає доступ до онлайн-курсів у різних галузях знань для підвищення кваліфікації та розвитку професійних навичок.
robota.ua – провідний джоб-сайт в Україні, який надає широкий вибір вакансій та послуги для працевлаштування та рекрутингу.

Нагадаємо, що в столиці запрацював простір для психологічної підтримки жінок: куди звертатися.

Також ми повідомляли, що у Львові відкрили артпростір від Павла Гудімова в квартирі будинку 1910 року.

Читати далі

 РЕКЛАМА:

Шопочитати

Суспільство1 день тому

«Я співаю руками»: як перекладачка жестової мови Уляна Шумило розвиває музичний інклюзив

Вона однією з перших почала перекладати українські пісні жестовою мовою. Найпершими її «ручними каверами» стали...

Суспільство4 дні тому

Школа — це не тільки уроки! Це вчителі, які разом зі своїми учнями розвивають малі громади

Їхні учні отримують високі оцінки за сортування сміття, знімають документальні ролики про рідне село та...

Можливості5 днів тому

«Хліб був як делікатес»: ця пекарня з Чернігова однією з перших запрацювала після деокупації області. Відновитися допоміг грант

Пекарня «Flavor bakery» майже «однолітка» маленької Соні. Їм обом 2,5 роки. Дівчинка ледь не щодня...

Можливості6 днів тому

Вчити англійську навіть під час війни. Мовна школа у Чернігові відновила роботу після ракетного удару завдяки гранту

Стільці перекинуті й вкриті уламками скла. Стеля впала, а двері вирвані. Це наслідки у школі...

РЕКЛАМА: