Новини, якi надихають!
Пiдтримати
Звяжіться з нами

Суспільство

Каток у Києві: ціни та адреси

Опубліковано

У пошуках зимової романтики? Складаєш з друзями плани на вихідні? Шукаєш активний відпочинок для всієї родини? Гайда на ковзанку! У столиці є з чого вибирати: криті локації та ковзанки під відкритим небом, у центрі міста та на його околиці, ковзанки з фудкортами і гамірними активностями та льодові арени для спортивних тренувань. 

Визначайся з форматом та обирай оптимальний для себе каток у Києві: ціни та адреси дозволяють обрати варіант за прийнятною вартістю та в найближчому районі.

Атмосферні ковзанки у Києві під відкритим небом

Більшість різдвяних зимових локацій у Києві пропонують ковзанку як невід’ємний атрибут новорічних свят та зимових розваг. Вибирати є з чого!

ROSHEN Winter Village на Деміївській площі

Найбільша у Києві льодова арена площею понад 2 тис. кв.м приймає своїх відвідувачів на території Кондитерської фабрики «Рошен». Ялинка у центрі ковзанки, казкова ілюмінація та фудкорт створюють дійсно святкову атмосферу та дарують віру в новорічні дива.

Адреса: пр. Науки,1

Розклад: з 12:00 до 22:00 у будні, з 10:00 до 22:00 у вихідні та святкові дні.

Ціна:  120 грн у  будні та 140 грн у вихідні та святкові дні. Дітям до 4 років вхід безкоштовний.

Діє знижка 20% при оплаті карткою Visa.

Романтична ковзанка Рафаелло або Дзеркало Йоль у парку Шевченка

Традиційний для Києва каток у парку ім. Т.Г. Шевченка цього року функціонує в рамках магічної країни Йоль, яка неодмінно захопить найменших відвідувачів парку. Окрім катання на ковзанах тут можна проти магічні квести, спробувати смачну їжу та відвідати приймальню Святого Миколая.

Адреса: парк імені Т.Г. Шевченка

Розклад: щодня, з 11:00 до 22:30

Ціна: безкоштовно. Застава за ковзани – 200 грн або документ, що засвідчує особу.

Ковзанка має пластикове покриття, що передбачає особливі ковзани, які можна отримати безкоштовно прямо на місці. Саме тому, у своїх ковзанах, як на більшості катків у Києві, тут покататися не вийде.

Зимова Країна на ВДНГ

Ковзанка в рамках одного з найяскравіших різдвяних парк-фестивалів у Києві  — “Зимова країна на ВДНГ”. Цього року територія розваг стала ще більшою, сповна реалізуючи головну концепцію сезону  — Мрії.

Адреса: пр-т Академіка Глушкова, 1

Розклад: з 12:00 до 22:00 у будні, з 10:00 до 22:00 у вихідні

Ціна: 120 грн у разі безготівкового розрахунку, 130 грн — готівкою.

Для комфорту відвідувачів працює камера зберігання.

В рамках соціального проекту ВДНГ у Києві для популяризації “Зимової країни” очікується відкриття невеликої ковзанки на Банковій, під Адміністрацією Президента. Мінікаток площею біля 300 кв.м  буде безкоштовним та доступним для катання лише на власних ковзанах. Відкриття планується 28-29 грудня.

Каток на Контрактовій площі

Контрактова площа — одне з найчарівніших місць у Києві в період різдвяних свят. Колесо огляду, фудкорти, фотозони і звісно каток. Велика площа льодового покриття та ціна 100 грн на безлімітне катання спонукають насолодитись катанням серед абсолютного концентрату різдвяного духу у середмісті Києва.

Адреса: Контрактова площа

Розклад: щоденно з 10:00 до 22:00

Ціна: 100 грн

За умовами минулого сезону, у будні до 15:00 можна було відвідати ковзанку безкоштовно. Умови сезону 2019-2020 організатори поки не розголошують. Тож очікуємо офіційного відкриття ковзанки та нових, ще приємніших за ціною та сервісом умов.

Криті ковзанки у Києві

Якщо любиш максимальний комфорт або прагнеш підкорювати лід за будь-якої погоди, зверни увагу на криті катки Києва.

Ice Arena в ТРЦ «Космополіт»

Ковзанка у сучасному торгово-розважальному центрі на Шулявці приймає відвідувачів цілий рік. Це найбільший критий каток у Києві площею 1800 кв.м. Простора арена з м’якими бортиками задовольнить як тих, хто впевнено малює «вісімки» на льоду, так і тих, хто поки катається у тандемі з бортиком.

Адреса: ТРЦ “Космополіт”, вул. Гетьмана, 6

Розклад: щоденно з 08:00 до 00:00

Ціна: 100 грн у будні ( ранкові катання до 10:30 – 80 грн) та 120 грн у вихідні та свята. Вартість для дітей у будні дні становить 70 грн.

Контакт для довідки: +38 (044) 200 07 50

Ковзанка в ТРЦ «Dream Town» на Оболоні

Щойно опинившись на льоду, кожен відвідувач поринає у казку. Чудові декорації, дивовижні дерева, ілюмінація… Все це створює дійсно магічну атмосферу і дарує відмінний настрій для катання у будь-якому віці та у будь-якій компанії. Площа ковзанки – 1193 кв.м.

Адреса: ТРЦ Dream Town 1 частина (Оболонський проспект), 3 поверх, атріум Китай.

Розклад: щоденно з 08:00 до 23:30

Ціна: від 40 до 100 грн в залежності від часу катання та обраного тарифу («Повний», «Дитячий», «Пенсійний», «Шкільний», «Студентський»)

Контакт для довідки: +380 (067) 541 59 27

Читайте також: У центрі Франківська зробили ковзанку під відкритим небом

Льодова Арена у Броварах

Велика ковзанка, площею 1800 кв. м розміщена у ТРЦ «Термінал» та готова приймати 200 чоловік одночасно. Якісне покриття, зручні бортики, можливість прокату ковзанів  — Льодова Арена має всі шанси стати твоєю улюбленою локацією для катання.

Адреса: м. Бровари, вул. Київська, 316

Розклад: з 09:00 до 22:30 с понеділка по четвер та з 09:00 до 00:00 у п’ятницю та вихідні. У розкладі можливі зміни через проведення заходів на території Арени.

Ціна: 100 грн у будні та 130 грн у вихідні. Дітям надаються знижки (90 грн та 110 грн відповідно).

Контакт для довідок: +38 (044) 200 13 17

Каток «Крижинка»

Невеликий, але затишний каток «Крижинка» чекає на своїх відвідувачів у Парку Перемога у Дарниці. Ковзанку оснащено бортиками безпеки, а катання супроводжується сучасною музикою.

У будні тут тренуються фігуристи Школи олімпійського резерву, та на вихідні каток відкритий для усіх бажаючих. Каток «Крижинка» пропонує найдемократичнішу ціну серед усіх платних катків у Києві.

Адреса: вул. Генерала Жмаченко, 7

Розклад: масові катання проводяться в п’ятницю, суботу та неділю. Для тренувань каток працює щодня з 08:00 до 20:00.

Ціна: до 50 грн (діють знижки для дітей)

Контакт для довідок: +38 (044) 543 9849

Який каток ти відвідаєш першим? Бажаємо серед усіх катків у Києві обрати той, де буде комфортно саме тобі та який подарує найприємніші враження про зиму 2019-2020.

Суспільство

Латвія оголосила про новий пакет військової допомоги для України: що до нього ввійде

Опубліковано

Уряд Латвії схвалив передачу Україні нового пакету озброєння. До нього ввійдуть, зокрема, зенітні установки та безпілотники.

Про це заявила прем’єр-міністерка країни Евіка Сіліня в соцмережах.

Так, офіційна Рига передасть на потреби Сил оборони зенітні установки NBS (імовірно — Mantis) і тактичні безпілотні системи спостереження. За словами посадовиці, це допоможе Україні «покращити як протиповітряну оборону, так і розвідувальні можливості».

Читайте також: Дружина військового напекла та передала більше 3 тонн випічки на фронт

Кожною поставкою ми показуємо нашу підтримку народові України в боротьбі проти росії, яка є найбільшою загрозою для миру та безпеки у світі. Латвія виділяє 0,25% свого ВВП на рік на військову допомогу Україні. Ми продовжимо підтримувати Україну як на двосторонньому рівні, так і разом із нашими союзниками», — підкреслила прем’єрка Латвії.

Нагадаємо, Мінветеранів анонсувало запуск Е-посвідчення для ветеранів у “Дії”.

Фото: Мілітарний

Читати далі

Суспільство

144 мільйони за 7 днів: як українці купували облігації у “Дії”

Опубліковано

Українці за сім днів у застосунку “Дія” купили облігацій на 144 мільйони гривень. Облігації у застосунку “Дія” з’явилися тиждень тому під назвою “Бахчисарай” та “Макіївка”.

Про це повідомляє “Дія”.

“Підтримуйте країну, Сили оборони, задавайте тренди, а ще — обирайте назву для наступної військової облігації в Дії. Перейдіть у Твіттер Дії і напишіть назву міста, яким назвати наступну військову облігацію у Дії”, – повідомили у Дії.

Військові облігації в Дії названі на честь окупованих рідних міст. Загалом зараз доступні цінні папери:

  • Бахчисарай;
  • Керч;
  • Джанкой;
  • Євпаторія;
  • Макіївка;
  • Сімферополь;
  • Асканія Нова;
  • Ялта;
  • Залізний Порт;
  • Нова Каховка.

Читайте також: 10 благодійних ініціатив, які будуть корисними для жителів Харкова та області

Що таке облігації

Облігації — це цінні папери, які випускає держава. Як працює система:

  1. Ви купуєте облігації;
  2. Держава користується грошима;
  3. Повертає вам їх у визначений день із гарантованим прибутком.

Так українці вже придбали 4+ мільйона облігацій, а з уже виплачених заробили 94+ млн гривень. Гроші, які ви вкладаєте, працюють – вони перетворюються на амуніцію, техніку, медикаменти, зарплати медикам та військовим. Потреби фронту зростають – наша підтримка теж має рости.

Нагадаємо, Михайло Федоров повідомив, що військові облігації — це цінні папери й дієвий спосіб підтримати українську економіку та армію.

Фото: Дія

Читати далі

Суспільство

Литва планує спорудити школи-бомбосховища у 6 областях України

Опубліковано

Литовці планують побудувати нові школи-бомбосховища в 6 областях України — на Херсонщині, Одещині, Донеччині, Запоріжжі, Миколаївщині, Сумщині та Чернігівщині. Саме завдяки цій ініціативі відбудеться побудова нових шкіл-укриттів. За його словами, окрім 6 областей ще один такий об’єкт можуть спорудити на Харківщині.

Про це заявив голова литовської програми з відбудови України Co-create Future of Ukraine Артурас Жарновскіс в інтерв’ю «Укрінформу».

«У чому ідея? У деяких українських регіонах діти через повномасштабну війну не можуть ходити до шкіл. Це величезна проблема. А якщо пригадати ще й попередні ковідні обмеження, то виходить, що це вже четвертий шкільний рік, коли діти не ходять до шкіл», — каже Жарновскіс.

Читайте також: У столиці реставрують памʼятка архітектури «Літаюча тарілка»: вона збереже свою автентичність

За його словами, будівництво таких шкіл відбуватиметься «з нуля» — тобто в тих місцях, де раніше не було укриттів. У нових закладах передбачать і антирадіаційний захист.

«Вкотре повторюся: наша мета, аби діти могли повернутися до освітнього процесу з безпосереднім спілкуванням одне з одним і з учителями. А в інших умовах такі приміщення-бомбосховища можна буде використовувати по-різному: для спортивних, культурних занять, будь-якого дозвілля в позаурочний час», — запевняє литовський посадовець.

Жарновскіс також запевнив, що будівництво шкіл-бомбосховищ в Україні зможуть закінчити до кінця 2024 року.

Нагадаємо, раніше ми пояснювали, як стати оператором БПЛА.

Фото: Укрінформ

Читати далі

 РЕКЛАМА:

Шопочитати

Суспільство4 години тому

«Усе життя я жила з дискомфортом від того, що зі мною щось не так. Тепер мені стало легше»: історія Тоні, яка в 41 дізналася, що в неї аутизм

«Сьогодні день мого камінг-ауту. У мене аутизм», — написала одного дня Тоня на своїй сторінці...

Суспільство2 тижні тому

«Я просто хотіла, щоб якась мама плакала менше, ніж я»: як Вікторія Наумович змінює життя молоді з інвалідністю у своєму місті

«Настя народилася передчасно. Зовсім крихітна — 1 кілограм 100 грамів. Ми одразу розуміли, що будуть...

Суспільство3 тижні тому

Врятувати поліських коней: як на Київщині відновлюють українську породу та створюють простір автентичних ремесел

Маленький кінь, більше схожий на поні, невибагливий у їжі та лагідний. Саме такі тварини здавна...

Суспільство4 тижні тому

«Без цього бренду не було б мене». Як соціальний бізнес Ohra Home об’єднує матерів дітей з інвалідністю

У житті Юлії Бігун багато різних сфер: сім’я, робота в проєкті з гуманітарного розмінування України,...

РЕКЛАМА: