Новини, якi надихають!
Пiдтримати
Звяжіться з нами

Суспільство

Українська і розкішна: вісім брендів мереживної жіночої білизни

Опубліковано

Гарна нижня білизна здатна підняти настрій та самооцінку будь-якій жінці. У гардеробі кожної красуні має бути комплект мереживного. На щастя, в Україні є багато брендів, які пропонують ексклюзивну вишукану білизну, яка може бути виготовлена по індивідуальним розмірам та в єдиному екземплярі. Тож, чому б не відчути себе сексуальною та жіночною? 

1. Fox lingerie

Це бренд витонченої жіночої білизни та купальників. Засновниці не відмовляються від класики, а лише додають в неї нотки сучасності. Нещодавно запустили нову лінійку білизни Grace. Акцентні та яскраві мереживні комплекти, ажурні корсетні бюст’є та лаконічні боді здатні підкорити з першого погляду. Окрім чорних і червоних бестселерів є ще й бежеві, оливкові та перлинні відтінки. А щоб  створити для жінок якісну, красиву і комфортну білизну випустили дві окремі лінійки — базову та будуарну.

Де купити: Інстаграм, Фейсбук

Ціна: від 1200 гривень

2. Zhilyova Lingerie

Повсякденна білизна має бути сексуальною та комфортною. Саме таку філософію несе бренд української дизайнерки Валерії Жильової. Бренд має широку лінійку бра –  одних лише різновидів спинки близько 30. У виробництві використовуються італійські, французькі мережива та якісна фурнітура. Всі матеріали є гіпоалергенні. Білизна Zhilyova Lingerie неодноразово “світилася” на сторінках українського Playboy. До речі, більше про історію бренду Zhilyova Lingerie ми писали тут. 

Де купити: сайт, Інстаграм

Ціни: від 2200

3. Jasmine

Білизна від цього бренду – це висока якість, трендові колекції та привабливі ціни. Jasmine єдині в Східній Європі, хто використовує найдорожчий в світі поролон BULFSAT (Бельгія). Колекція бренду дивує різноманіттям як мереживної білизни, так і базової. Крім цього, тут можна придбати спальні костюми, маски для сну та комфортні боді. А нещодавно бренд відкрив магазин і у Саудівській Аравії.

Де купити: сайт, а також у торгових центрах Києва, Луцька, Львову, Одеси, Дніпра, Житомира і Харькова.

Ціни: від 500 грн за комплект білизни

4. Folie lingerie

Folie lingerie – дослівно перекладається з французької як “безумство”. Саме так засновниці характеризують своє ставлення до жіночої білизни. Серед асортименту є і м’якенькі бра і чашечки для власниць великого бюсту. Кожна модель колекції розробляється індивідуально і, майже ніколи, неможлива для повтору.  Бренд експерементує з поєднанням фактур та різних кольорів, а, також, постійно оновлює варіації крою.

Де купити: Фейсбук, Інстаграм

Ціни: від 250 гривень за труси, від 900 гривень за бра

5. SokoLingerie

Це київська майстерня з пошиття мереживної білизни ручної роботи. Тут можна обрати готовий комплект, або пошити на замовлення за індивідуальними розмірами. Серед клієнтів бренду є і іноземці з Норвегії, Греції, США та Японії. SokoLingerie замовляють матеріали в Європі і шиють на власному устаткуванні. А після цього усі вироби перевіряються на якість. Білизна створюється у різних кольорах, а особливістю бренду є мереживне кімоно.

Де купити: сайт

Ціни: в середньому комплект коштує 900 гривень. 

6. Lace Up

Бренд білизни ручної роботи, створений парою Яною Роговою та Сергієм Псаревим. У виробах присутньо  багато ручної роботи: від ескізів до лекал до декору та вишивки. Бренд випускає 3 лінії білизни – повсякденну мереживну, будуарні вечірні набори і весільну колекцію.Кожен комплект відшивається вручну і не більше, ніж в 10 екземплярах. Також бренд радує своїх клієнтів і виробами для сну. Краса і комфорт – основні пріоритети Lace Up.

Де купити: сайт

Ціни: від 800 грн

7. Leaf

Цей бренд підкреслює жіночу красу не тільки мереживною, а й трикотажною білизною. Базові комплекти з ідеальною посадкою чи витончені для особливого випадку – обирати вам. Вироби виконані переважно в пастельних тонах. А основну увагу бренд приділяє якості та приємності матеріалів.

Де купити: Фейсбук

Ціни: від 1100 за комплект

8. Weird Bird

Закінчимо нашу підбірку найвідвертішим брендом Weird Bird, вироби якого – це жіноча краса та свобода від стандартів. Дизайнери розробляють не тільки колекції білизни, а й еротичні аксесуари. Всі вироби продумані та пошиті з якісного мережива. А якщо раптом комплект Weird Bird не підійде вам – його можна легко обміняти, що не часто зустрінеш у магазинах білизни.

Де купити: сайт

Ціни: в середньому 990 гривень за комплект

Суспільство

На Подолі в будівлі врятованої памʼятки відкрили арт-простір

Опубліковано

На вулиці Нижній Вал, 37/20 відкривається культурний простір “Кузня” (drib37).

Це анонсували на сторінці простору в Instagram.

Про архітектурну памʼятку

На вулиці Нижній Вал, 37/20 відкривається культурний простір “Кузня” (drib37). Це відновлена пам’ятка архітектури в центрі Подолу, де за сюжетом роману Валер’яна Підмогильного “Місто” проживав головний герой Степан Радченко після переїзду до Києва. У творі згадується: “На Нижньому Валу одшукав тридцять сьомий номер, зайшов хвірткою на подвір’я і постукав на ґанку в глухі, поїдені червою двері…”.

На початку повномасштабного вторгнення представники Подільської громади вивчали будівлі, що могли б бути потенційними пам’ятками, але перебували під загрозою знищення. Вони знайшли цю будівлю, отримали її законно у власність і почали опікуватися нею. Зокрема, оформили статус щойно виявленої пам’ятки архітектури, повідомляє команда проєкту для The Village Україна.

Ця будівля, збудована у 1900 році, раніше дійсно була кузнею. Вона зберегла свою автентичність, зокрема композицію й фасади, що робить її цінною, пояснюють у департаменті культурної спадщини КМДА.

Читати також: Українські підлітки спільно із колишнім консультантом NASA написали книги про Марс

Про простір

Тепер у цьому просторі облаштовано культурний центр із галереєю. Першою подією стане фотовиставка-рефлексія митця Микити Журавльова, присвячена Одесі.

“Кузня” працюватиме з 12:00 до 21:00. Відвідати виставку можна у ці ж години. Вона триватиме 21 та 22 травня (з можливим продовженням), а відкриття відбудеться о 18:00.

Вхід – вільний донат, усі кошти будуть передані підрозділу ГУР МО “Химера”.

Нагадаємо, що Олександр Усік переміг Фʼюрі та став абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.

Також ми повідомляли, що в Міністерстві оборони тестують електронну чергу в ТЦК та СП.

Фото: простір “Кузня”

Читати далі

Суспільство

Лише 115 сантиметрів зростом, але одна з найсильніших в Європі

Опубліковано

Марії — лише 115 сантиметрів, у пологовому від неї відмовилися батьки, вона має інвалідність… Та попри все пережите, дівчина не втратила віри ні в себе, ні у свої можливості, ні у свою країну! Маша є однією з найсильніших спортсменок у Європі серед паралімпійців і веде свій блог у соцмережі, аби мотивувати інших любити себе та не втрачати мотивації, що б там не було!

Історія дівчини

Привіт! Мене звати Марія, мені 33 роки і ви будете здивовані, коли побачите мене в повний зріст. Та, попри це, я живу повноцінним життям, сама себе збезпечую, професійно займаюся спортом, учасниця Паралімпійських ігор, призерка Кубку світу та чемпіонка України і Європи.

Додатково я займаюся ще блогерством. Знаєте, я завжди хотіла жити в Америці, але зрозуміло після повномасштабного втогнення, що я хочу жити в своїй країні. Незважаючи на всі труднощі, я зрозуміло, що Україна в моєму серці понад усе.

Моя історія почалась з 1991 року. Коли я народився, лікарі побачили, що я дитина з вадами і запропонували моїм батькам написати відмову. Вони це і зробили.

Родина, яка була поряд

Після цього я потрапила до дитячого будинку і там проживала до підліткового віку. У 14 років я попала до прийомної родини. Я побачила різницю між дитячим будинком та сімʼїю. З розуміла, що саме в той час, коли я потребувала родини, вони були поряд. Саме завдяки моїй родині я знайшла себе і зрозуміла, чого я хочу від життя.

Спортом я почала займатися з підліткового віку. Мені запропонував тренер, мій перший Олександр Анатолійович. Попала вперше на Паралімпійські ігри, це у 2012 році. Я побачила, що таке дійсно великі спортсмени, дійсно ті, які здобувають медалі, ті, які боряться понад усе заради того, щоб у першу чергу подолати себе. У спорті я здобула силу духу,також фізичні сили. Я зрозуміла, що в цьому житті треба завжди боротися. Спорт мені це явно показав.

Читати також: Це українські страви, про які ви навряд щось чули: давні рецепти кулінарної спадщини

Важка зустріч

У 28 років мені наснився сон, що в моїй квартирі моя рідна матір та її донька, моя сестра. Я це розповіла подрузі, і вона мені запропонувала поїхати та зустрітися з нею. Зустріч у нас була дуже тяжкою. Я сказала людині, що я на неї зла не тримаю. Хочу просто дізнатися, чому саме я така, чого так вийшло, що я залишилась без батьків.

Були питання дуже прості, не дуже складні для людини, яка має все знати. Але на відповідь я дуже багато чула брехні і неправди.

Матір по цей час приховує, що я є, що я жива. Я їй сказала, якщо ти будеш надалі мене приховувати, я не можу так надалі з тобою спілкуватися.

Я також поїхала, знайшла батька, ми з ним зустрілися. З батьком було все інакше. Батько – це та людина, яка показала, що ми всі люди, ми всі можемо помилятися. Найголовніше, що я побачила в ньому, що він хотів це виправити. Ми спілкуємось надалі, він мені дуже сильно допомагає, коли я потребую. З його сім’єю я також спілкуюсь, у нас дуже добрі і теплі відносини.

В своєму блозі я показую приклад, що попри всі життєві обставини і не зважаючи на те, що в мене є інвалідність, я живу повноцінним життям. Надалі я планую займатися ще спортом і зараз готуюся до Кубку світу. Потім вже буде ясно, чи попадаю я на Паралімпійські ігри в Париж 2024. Планую далі займатися і будую собі кар’єру саме в спорту.

Нагадаємо про 10 українських науковців, які змінили світ своїми винаходами.

Також ми повідомляли, що Олександр Усік переміг Фʼюрі та став абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.

Читати далі

Суспільство

В Києві запрацював перший рекрутинговий центр ССО

Опубліковано

Перший рекрутинговий центр Сил спеціальних операцій ЗСУ відкрили у Києві. 

Про це повідомляють в Telegram-каналі ССО.

Фото: ССО

Читати також: В Сумах запрацював реабілітаційний спецпроєкт для ветеранів та цивільних

Про центр

В ньому надають консультації з підготовки, забезпечення та умов проходження служби в Спеціальних операціях (ССО) та допомагають обрати військову спеціальність. Крім того, в рекрутинговому центрі можна отримати юридичну підтримку під час вступу на службу.

Фото: ССО

Центр розташований на Оболонській набережній, 7 (корпус №1) та працює щодня з 09:00 до 18:00. Також можна звернутися за номером 0 800 357 174.

Нагадаємо, що в київській поліції запустили кінологічний дитячий гурток.

Також ми повідомляли, що “Азов” показав унікальні кадри порятунку цивільних з “Азовсталі” (ВІДЕО).

Фото: ССО

Читати далі