Новини, якi надихають!
Пiдтримати
Звяжіться з нами

Жорсткий та неввічливий crash-ТЕСТ на те, який ти бізнесмен

Опубліковано

Нащо вам підприємництво?

Навіть якщо ідея фантастична, стартап може не запрацювати одразу. Скільки готові чекати прибутку?

Уявіть, ваш бізнес вже працює. Скільки часу ви готові витратити на нього?

Чому ви все ще працюєте “на того дядька”?

Що у вас з фінансами станом на сьогодні?

Все власноруч, все самотужки. А готові передати комусь частину обов’язків?

Не пошкодуєте коштів на найвищу якість товару, чи досить і міцного середнячка?

Ваш бізнес - розкручений і успішний, а тут пропозиція - продати. Що будемо робити?

Жорсткий та неввічливий crash-ТЕСТ на те, який ти бізнесмен
Бізнес не для вас, поки не приготуєтесь віддавати йому більше часу і зусиль!

Вам подобається саме уявляти себе бізнесменом - з купою грошей, домом у Ніцці і купою прихильників. А, ну і бізнес успішний - щось там собі працює і гроші приносить. Ви всерйоз думаєте, що якщо станете бізнесменом, будете попивати собі коктейльчики на Мальдівах, ніжкою каламутячи води Індійського океану? А бізнес сам буде робитись магічним чином і приносити вам прибутки без вашої участі? Змушені вас розчарувати - з такими уявленнями про ведення власної справи вам небезпечно звільнятись зі своєї контори. Або готуйтесь трудитися: над власною справою і над собою… Або і далі думайте, що проблема не у вас, а у оточенні, і уявляйте своє “а от якби ж”. Ну серйозно, так же справи не робляться. Давайте з вами для початку спробуємо зрозуміти, як мислить справжній бізнесмен. Тримайте 9 порад для бізнесмена-початківця від крутого бізнес-тренера за посиланням is.gd/18Vr9M Зверніть на них увагу, адже наш спікер як власник двох успішних бізнесів знає, що радить.
Бізнес не для вас, поки не будете більш рішучим і не навчитесь делегувати обов’язки!

О, здається, ми знаємо, який ви тип бізнесмена! Такі, як ви, працюючи на власну справу, загоняють себе до стану напівдохлої коняги. І їх бізнес закривається через півроку, бо вони не хочуть передати частину обов’язків найманим працівникам. З ранку до вечора потопаючи у другорядних справах, ви так і хочете втримати увесь небокрай на своїх плечах. З такими темпами ви швидко вигорите, будете згодом ненавидіти власну справу і лікуватись від наслідків вигоряння. А проблема тут не у тому, що з бізнесом щось не так - це ви впевнені, що краще від вас справу ніхто не зробить. Зрозумійте, у бізнесі настає такий момент, коли для розвитку потрібно наймати делегувати частину завдань співробітникам. Сприймайте це як додаткові ресурси для досягнення цілей: залиште їм буденні справи, а самі починайте вже мислити стратегічно!
Ваша доля - бути дрібним підприємцем. Доки не подумаєте про оригінальність власного продукту

На що ви сподіваєтесь, коли йдете в бізнес з ідеєю, скопійованою у конкурентів? Як клієнти вирізнять вашу кав’ярню чи рекламне агентство з-поміж інших, якщо навіть ви самі не знаєте їх характерних рис? Коротше, може, ми зараз відкриємо вам величезний секрет, але левова частка успіху при запуску вашого бренду полягає у його унікальності та чітко продуманих меседжах для клієнтів. До речі, ви вже знаєте портрет вашого клієнта? Кого конкретно ви чекаєте у себе в закладі чи агентстві, чи навіть ларьку з шаурмою? Ось вам величезний секрет № 2 - унікальні фішки ви можете продумати, відштовхуючись саме від портрету вашої цільової аудиторії. Пропонуємо замислитись над особливістю саме вашої ідеї і меседжами, будете доносити до ваших споживачів - адже прийде час, і саме ці критерії допоможуть вашому бізнесу масштабуватись.
Чому ви проходите цей тест, природжений ви підприємець?

Здається, ви зайшли сюди потішити власне его - бо або маєте бізнес, або точно знаєте, як це робиться. Ну то тримайте похвали, бо підприємницька жилка, готовність працювати день і ніч, і головне - розуміння, що успішний бізнес виростає з вирішення проблеми людей, а не жаги захмарних прибутків - все при вас. Можемо тільки порадити підтягнути теорію - безкоштовно)) За скороченим посиланням is.gd/jqZOCp знайдете лекції від топових освітніх платформ по складанню бізнес-плану, піару та експорту.

Поділіться своїми результатами:

Суспільство

UAnimals запустили онлайн-видання про гуманність до тварин і довкілля

Опубліковано

Зоозахисна організація UAnimals запустила онлайн-видання про гуманність до тварин і довкілля. Це історії про тварин, людей, водойми, ліси та заповідники під час війни, а також про зв’язок людини й природи, про милосердя і порятунок, про жорстокість та байдужість. 

Про це повідомили представники UAnimals у Telegram.

“На прикладі окремих людей, компаній, притулків, організацій тощо ми показуємо, як по-різному люди ставляться до навколишнього світу, і шукаємо відповіді на щоденні болісні питання про гуманне співжиття”, — зазначають зоозахисники.

Читайте також: Коргі Лакі з України став моделлю для пам’ятника королеві Єлизаветі II в Англії

На сайті представлені інтерв’ю із людьми, які рятували тварин, розслідування про тих, хто завдає шкоди природі та тваринам, аналітичні тексти, колонки, репортажі тощо. Видання можна почитати українською та англійською.

Почитати онлайн-видання можна за посиланням.

Нагадаємо, на Київщині знайшли найбільшу популяцію рідкої сон-трави з Червоної книги.

Фото: UAnimals

Читати далі

Суспільство

На вокзалі Києва відкрився пункт рекрутингу до армії

Опубліковано

Міністерство оборони України 7 травня 2024 року в Києві на Центральному залізничному вокзалі відкрило інформаційну точку, де можна отримати інформацію про рекрутингові центри, які діють на території України.

Про це повідомляє “Укрзалізниця”.

Спеціально навчені працівники Укрзалізниці надаватимуть інформацію щодо вакансій у ЗСУ та відповідатимуть на поширені питання про посади у військових підрозділах.

Цей пілотний проєкт Міністерства оборони України за підтримки Укрзалізниці має на меті прозоро інформувати людей про можливості ефективної допомоги Силам оборони України та стимулювати до добровільного залучення на військову службу.

Читайте також: Військові будуть отримувати більше відпускних днів: що змінилося

«Кожного тижня в Україні відкриваються центри рекрутингу української армії. За декілька місяців їх мережа буде по всій Україні. У будь-якому центрі до лав Сил оборони може долучитися людина з будь-якого регіону. Це можливо, навіть маючи на руках повістку для уточнення облікових даних. Тому інформаційні пункти на залізничному вокзалі дозволять нам максимально донести цю інформацію до громадян», — зазначила заступник міністра оборони України Наталія Калмикова.

Інформаційний пункт рекрутингу знаходиться в центральному вестибюлі вокзалу, між головним інфопоінтом та входом до зали №3.

Нагадаємо, британець українського походження проїде на велосипеді 7 тис. км для допомоги дітям в Україні.

Фото: УЗ

Читати далі

Суспільство

Євген Клопотенко запустив сервіс замовлення шеф-кухаря додому: як цим можна скористатися

Опубліковано

Євген Клопотенко запустив новий сервіс Makitra, який дозволяє замовляти шеф-кухаря додому. Головна мета цього сервісу – звільнити людей від щоденних клопотів з приготування їжі, щоб вони мали більше часу на спілкування з родиною та відпочинок.

Про це повідомляє видання village

Також Makitra створює нові можливості для українських шеф-кухарів, які часто стикаються з професійним вигоранням.

Сервіс пропонує можливість замовити приготування їжі на 4-5 днів для сім’ї на щодень або обслуговування сімейних обідів та зустрічей з друзями. Меню для платформи розробив сам Євген Клопотенко, воно включає понад 200 страв, які поєднують українські традиції з сучасними гастрономічними трендами.

Читайте також: Вільне для вільних: зооволонтерка з Бахмута евакуювала понад 150 собак (ВІДЕО)

При замовленні команда Makitra враховує побажання клієнтів щодо улюблених продуктів та особливостей харчування. Шеф-кухарі купують продукти у магазинах великих мереж за кілька годин до візиту та готують страви на кухні замовника. Кожна страва упаковується в спеціальні контейнери з маркуванням та інструкціями з розігріву й сервірування. Також шеф-кухар відповідає за чистоту на кухні та зберігає конфіденційність клієнтів.

Нагадаємо, Укрзалізниця приготувала Великодні обіди для Харківщини – фото.

Фото: Makitra

Читати далі

 РЕКЛАМА:

Шопочитати

Суспільство1 тиждень тому

«Усе життя я жила з дискомфортом від того, що зі мною щось не так. Тепер мені стало легше»: історія Тоні, яка в 41 дізналася, що в неї аутизм

«Сьогодні день мого камінг-ауту. У мене аутизм», — написала одного дня Тоня на своїй сторінці...

Суспільство3 тижні тому

«Я просто хотіла, щоб якась мама плакала менше, ніж я»: як Вікторія Наумович змінює життя молоді з інвалідністю у своєму місті

«Настя народилася передчасно. Зовсім крихітна — 1 кілограм 100 грамів. Ми одразу розуміли, що будуть...

Суспільство1 місяць тому

Врятувати поліських коней: як на Київщині відновлюють українську породу та створюють простір автентичних ремесел

Маленький кінь, більше схожий на поні, невибагливий у їжі та лагідний. Саме такі тварини здавна...

Суспільство1 місяць тому

«Без цього бренду не було б мене». Як соціальний бізнес Ohra Home об’єднує матерів дітей з інвалідністю

У житті Юлії Бігун багато різних сфер: сім’я, робота в проєкті з гуманітарного розмінування України,...

РЕКЛАМА: