Новини, якi надихають!
Пiдтримати
Звяжіться з нами

Спорт

Львівський парафехтувальник завоював «золото» на Кубку світу

Опубліковано

Львівський парафехтувальник Андрій Демчук виборов «золото» на Кубку світу.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Зазначається, що у фехтуванні на кріслах колісних Андрій Демчук став найкращим у чоловічій шаблі у категорії А. Змагання тривають у Південній Кореї. За нагороди тут борються спортсмени з 34 країн.

«Андрій – вже досвідчений спортсмен. Він чемпіон літніх Паралімпійських ігор, заслужений майстер спорту України, багаторазовий призер міжнародних змагань», – додав Максим Козицький.

Читайте також: «Дорослі зазвичай кажуть, що ми повернули їх у дитинство». На Дніпропетровщині працює козина ферма, яка веде (не)сімейний бізнес

Нагадаємо, Анна Кушнір з Львівщини виборола дві срібні медалі на чемпіонаті світу з параармрестлінгу.

Окрім того, українська спортсменка Вікторія Рибовалова виборола «золоту» медаль у командному заліку на Чемпіонаті світу з кульової та стендової стрільби серед дорослих,  що відбувається у Баку (Азербайджан).

Фото: facebook.com/kozytskyy.maksym.official.

Спорт

The Ring: Усик став найкращим боксером світу

Опубліковано

За версією журналу The Ring Олександр Усик став найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії. Він піднявся з третього місця на перше після перемоги над Тайсоном Ф’юрі у бою за звання абсолютного чемпіона світу з боксу.

Про це повідомляє ringtv.

Олександр Усик: що відомо

37-річний боксер Олександр Усик став абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі. У поєдинку за це звання він здолав британця Тайсона Ф’юрі роздільним рішенням суддів. Для Ф’юрі – це перша поразка у професійний кар’єрі, тоді як Усик залишився непереможним.

Упродовж усього бою Олександр наніс 170 точних ударів по супернику, а Тайсон – 157. У пізніх раундах обличчя британця було розбитим, а ще з середини бою Кармен Усика працював над розсіченням брови українця.

Після поєдинку Олександр Усик не одразу з’явився на пресконференцію. Як повідомив Тайсон Ф’юрі, в українця є підозра на перелом щелепи, тому він поїхав у лікарню.

Промоутер Усика, Олександр Красюк, підтвердив інформацію, що чемпіон поїхав у лікарню за рекомендацією лікаря для кількох ренгтенів.

Читайте також: В Сумах запрацював реабілітаційний спецпроєкт для ветеранів та цивільних

Про це він заявив на пресконференції, куди прийшов замість Усика. Однак, за словами Красюка, мова не йшла про підозру на перелом щелепи, а занепокоєння стосувалося однієї з давніх травм Усика.

Трохи пізніше Олександр Усик прибув на пресконференцію, але оновлень щодо стану свого здоров’я не давав.

Уже після завершення вечора боксу журналіст ESPN Марк Коппінжер надав оновлену інформацію про стан абсолютного чемпіона світу, не підтвердивши інформацію про зламану щелепу.

Довідка

The Ring –  американський місячник, присвячений боксу. Це одне з найстаріших і найпрестижніших видань в цьому спорті в усьому світі. Журнал Ринг веде рейтинги боксерів та надає звання чемпіона світу в професійному боксі.

Нагадаємо, Тайсон Фʼюрі хоче провести відпустку в Україні.

Фото: The Ring

Читати далі

Спорт

Олександр Усbк переміг Фʼюрі та став абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі

Опубліковано

Усbк здолав свого британського суперника Тайсона Ф’юрі у поєдинку, який відбувся ввечері в суботу в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді. Бій тривав усі 12 раундів.

Про поєдинок

Цей поєдинок увійшов в історію як перший бій за звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі, де на кону стояли одразу чотири пояси. Останнім абсолютним чемпіоном у цій категорії був Леннокс Льюїс, який у 1999 році володів поясами WBA, WBC та IBF, що тоді вважалося достатнім для отримання цього титулу.

Читати також: В київській поліції запустили кінологічний дитячий гурток

Важливі моменти

У перших раундах ініціатива була на боці Олександра Усика. У шостому раунді Тайсон Ф’юрі надолужив втрачене, що, за словами коментаторів, стало найскладнішим моментом для українця.

У дев’ятому раунді Усик перейшов у впевнений наступ і майже довів Ф’юрі до нокдауну. Однак рефері вирішив призупинити бій за кілька секунд до кінця раунду, що врятувало британця.

Усик і Ф’юрі продовжили бій, постійно обмінюючись ударами, але до таких напружених моментів, як у дев’ятому раунді, більше не дійшло.

Після оголошення результатів бою Олександр Усик подякував своєму покійному батьку, який привів його в бокс, сказавши:

“Батьку, ти чуєш? Ми це зробили.”

Щодо Тайсона Ф’юрі, він заявив, що вважає себе переможцем і буде готуватися до реваншу, який відбудеться цього року у жовтні.

Нагадаємо, як курсантка ВМС бореться зі стереотипами про жінок в армії.

Також ми повідомляли, що в київській області жителям нададуть допомогу на відновлення житла.

Фото: Global Images Ukraine

Читати далі

Спорт

Олександр Усик — Тайсон Ф’юрі: коли бій і де дивитися

Опубліковано

18 травня в Саудівській Аравії пройде поєдинок чинних чемпіонів світу суперважкої ваги — українець Олександр Усик  зустрінеться з британцем Тайсоном Ф’юрі. Попереду стоятиме звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій ваговій категорії.

Про це повідомляє NV.

Де дивитися бій

На території України бій за звання абсолютного чемпіона світу покаже медіасервіс MEGOGO. Подивитися бій можна буде за передплатами “Легка”, “Оптимальна”, “Максимальна” та “Спорт”.

Онлайн-трансляція поєдинку Усик — Ф’юрі буде на сайті NV. Бій розпочнеться після опівночі.

Останнім “абсолютом” у хевівейті був Леннокс Льюїс, який здобув цей статус 1999 року, коли переміг Евандера Голіфілда. Тоді на кону стояли титули WBA, WBC та IBF. Пояс WBO було визнано рівноцінним 2007 року, тому переможець бою між Усиком і Ф’юрі стане першим в історії “абсолютом” у надважкій вазі з чотирма головними титулами.

Нагадаємо, раніше ми писали, як працюватиме програма “єОздоровлення” цього року.

Фото: K2Ukraine

Читати далі

 РЕКЛАМА:

Шопочитати

Суспільство3 дні тому

Мріє, щоб про складанку у світі знали, як про LEGO. Як підприємиця з Львівщини 6 років розвиває власний бренд

Колись дядько Юлії сказав їй, що нею обов’язково всі пишатимуться. Жінка довго шукала себе, пробувала...

Суспільство7 днів тому

«Я співаю руками»: як перекладачка жестової мови Уляна Шумило розвиває музичний інклюзив

Вона однією з перших почала перекладати українські пісні жестовою мовою. Найпершими її «ручними каверами» стали...

Суспільство1 тиждень тому

Школа — це не тільки уроки! Це вчителі, які разом зі своїми учнями розвивають малі громади

Їхні учні отримують високі оцінки за сортування сміття, знімають документальні ролики про рідне село та...

Можливості2 тижні тому

«Хліб був як делікатес»: ця пекарня з Чернігова однією з перших запрацювала після деокупації області. Відновитися допоміг грант

Пекарня «Flavor bakery» майже «однолітка» маленької Соні. Їм обом 2,5 роки. Дівчинка ледь не щодня...

РЕКЛАМА: